Project:
Parkflat

Vloeiende ruimte, vloeiend licht. Verbouwing van een appartement in de Parkflat, Rotterdam.

Deel dit project op

De wensen voor de verbouwing van het appartement zijn veelomvattend en daaruit volgt dat het volledige appartement van indeling wijzigd. Het programma bestaat uit een hoofdslaapkamer (wordt verplaatst naar de oostgevel), kleedkamer en werk- / logeerkamer met extra gastenbadkamer. De keuken verplaatst naar de westgevel. Ten behoeve van het geluidscomfort worden vloer en plafond voorzien van geluidsreducerende maatregelen. Het appartement is in zijn geheel als één ruimte opgevat met daarin drie losjes geplaatste volumes waarin het ‘dichte’ programma zit, zoals toilet en beide badkamers.

Meer projecten

interieur OMO 2college
interieur Zandoerle
interieur Bakkerijen